februar 25, 2021 | By rulettguiden

Power Up Med Diamond Force – Nytt spill gjennomgang

Som enhver fan av online pokies vil vite, er det en balanse å slå mellom gameplay og total design med omtrent alle kasinospill som går. Dette er absolutt tilfelle med spilleautomater som ønsker å gjøre et stort plask med publikum, men også fortsette å gi mye pågående underholdning.

Heldigvis klarer det nyeste tilbudet fra Microgaming, utgitt 14. Spillet ble utviklet av Crazy Tooth Studio, menneskene bak keiserinne av Golden Garden, Celestial Towers of Gold og Incredible Balloon Machine, for å nevne noen. I sin nyeste tittel, Diamond Force, er spillerne ledsaget av fire superhelter som vil slå seg sammen for å tilby alle sine mest verdifulle krefter når spillets funksjoner kommer inn i bildet.

Diamond Force er imidlertid ikke bare et spill som tegneseriefans vil komme inn i. Den har noe som omtrent hver spiller vil svare på, enten de har mye erfaring med å spille pokies online. Les videre for å finne ut mer om dette spennende nye spillet.

Utseendet og følelsen av Diamond Force

For det første ser Diamond Force ut som et stilig spill fra begynnelsen. Det kan ikke inneholde noen store navn superhelter, som Wonder Woman eller Hulk, men dens karakterer ser ut som de ville være rett hjemme i en av de store filmseriene i Marvel eller DC universer. De fire heltene har fått sine egne farge- og personlighetstrekk som representerer deres spesielle evner. De andre symbolene er imidlertid helt konvensjonelle for en online pokie, og spilldesignerne har valgt de vanlige spillkortene, slik at maksimalt fokus går inn på tegnene selv.

Du kan forvente forskjellige belønninger for hver av tegnene. For eksempel fungerer den blå superhelten som en fem ganger multiplikator under de rette forholdene. Når en av deres spesielle evner kommer i fore, vil du se noen gode animasjoner også. Dette fungerer veldig bra mot spillets imponerende produserte lydspor, også. Det høres ut som noe du kanskje hører i en ekte storbudsjettactionfilm!

Gameplay

Det første du må si om Diamond Force som en spillbar online pokie er at det tilbyr over tusen sjanser til å vinne på hvert spinn. Faktisk er det 1024 vinnende måter i sin utbetalingstabell. Spillere kan nyte den høyeste vinnende som finnes automatisk for dem over pokies fem hjul, så det er ikke nødvendig å tro at så mange vinnende måter gjør spillet unødvendig komplisert.

Når det er sagt, er spillets hovedfunksjon – Team-Up-funksjonen – litt uvanlig. Hvis du lander en kombinasjon av enten tre eller fire Full Stacks, vil du utløse Diamond Force’s Team-Up-funksjon. Fordi hver av heltenes symboler er tre rader høye, er dette ikke uvanlig. Dette vil da bety at du ser et nytt sett med hjul. Antall hjul du får på skjermen vil stole på antall stabler du hadde da du utløste funksjonen, så et sett med tre helter – enten de er samme karakter eller ikke – vil åpne opp et underspill med for eksempel tre hjul

Det som er viktig med sub-game-funksjonen er at du kan forvente mange flere kredittpriser og multiplikatorer enn du gjør i hovedspillet, og dermed øke sjansene dine mye. Multiplikatorer kan doble premien din, diskant den eller til og med tildele deg fem ganger beløpet du ellers ville ha mottatt. Når du spiller i funksjonsspillet, legges alle dine vinnende kredittverdier til for å gi deg en premie, og selvfølgelig økes denne summen av eventuelle multiplikatorer du også får. Flere multiplikatorer fungerer også sammen. Så, hvis du er heldig nok til å få en x5 samt en x2 multiplikator, så vil du oppnå x10 din opprinnelige premieverdi!

Diamond Force – Viktige fakta

Dette er en høy volatilitet Microgaming slot som gir deg en sjanse til å vinne over 13.000 ganger din første innsats. Den har en retur til spillerrating på 96,53 prosent og en samlet trefffrekvens som er omtrent en tredjedel. Superhelttemaet er en god idé, spesielt etter hvert som evnene de tilbyr alle handler i spillerens favør. Når det er sagt, trenger du ikke å være en hengiven fan av noe eksternt superhelt-lignende for å nyte funksjonene og bonusspinnene som tilbys i dette spennende spillet.