februar 25, 2021 | By rulettguiden

Blast Off Med Ny Plass Enigma Online

Fargerike perler som gjør underverker i universets fjerne områder, viser seg å være et populært tema for online pokies. Det nyeste tilbudet i den venen er Space Enigma, og denne varme nye online pokie ser ut som det kan godt være den mest spennende av mye.

Produsert av All41Studios, en av Microgamings kreative slotutviklingspartnere, den nye tittelen med 5 hjul og 10 gevinstlinjer pakker i fantastisk grafikk, utenomjordisk musikk og en rekke funksjoner. Blant dem er Wilds og Re-Spins. Hvis du er fristet til å utforske en pokies galakse overraskende rik på edelstener, hodet over til Ruby Fortune fra 27 Februar når dette spillet går live.

Vårt fargerike univers

Vi elsker hvordan online pokies grafikk drevet av Microgaming bare fortsette å bli bedre og bedre. Fra det vi har sett av Space Enigma, kan vi miste oss selv i det drømmende romlandskapet i timevis. Det ser ut som noen av bildene som er tatt av romteleskoper.

Du kan se stjerner blinke og meteorer blinke mellom fargerike virvler av gass og romstøv. Selvfølgelig er det alt i bakgrunnen. Enda mer iøynefallende er edelstenene på Space Enigmas usynlige hjul!

De inkluderer gyllen heliodor, rød rhodonitt, rosa granat, grønn peridot, blågrønn afghansk, lilla iolit og blå kyanit, alle med en unik krystallstruktur. Av disse er heliodor og rhodonite den best betalende. Den røde steinen tilbyr 12x din innsats, mens heliodor kan gi deg så mye som 50x innsatsen din.

I tillegg til det nydelige utvalget av juveler, har hjulene også Space Enigma selv; en krystall formet som en 6-spiss stjerne som synes å bestå av alle de andre steinene. Symbolet er forskjellig fra de andre. Du trenger bare å ta en titt på det for å se at det ikke er noe standardikon.

Vill kraft slippe løs

Space Enigmas krystallstjerne er bare en av grunnene til at den kommende tittelen kan være en av 2020s beste online pokies. For det første er ikonet spillets Wild. Symbolets mest grunnleggende funksjon er å erstatte vanlige symboler når det er i en posisjon til å bidra til å skape eller øke en betalende kombinasjon. Wild, som vises på hjulene 2, 3 og 4 bare, har også makt til å utvide og fylle hjulet, noe som kan føre til flere flere seire, hvorav noen kan være helt spektakulære.

Utvide Wild og Re-Spins

Nå, hvis det var alt dette Space Enigma pokies symbol gjorde, ville det være mer enn tilfredsstillende, men tror du det er der All41Studios stoppet? Ikke en sjanse. Riktig, så når det blir en ekspanderende wild, utløser symbolet også en Re-Spin – men vent, det er mer. Dette imponerende ikonet, som allerede erstatter andre symboler, utvidet til å fylle et hjul, og utløste en Re-Spin, blir Sticky. Plukk kjeven opp fra gulvet. Vi tuller ikke, og vi er fortsatt ikke ferdige med dette symbolet.

Få dette – hvis Space Enigma Re-Spin lander en annen av de magiske ikonene, vil den nye gi deg enda en Re-Spin. Ja, du gjettet det. Wilds er alle låst på plass for den ekstra Re-Spin. Det er galskap. Galskap, sier vi, og vi elsker det!

Ukomplisert spill og spilling

Space Enigmas spill og spilling er velkjent for all sin frodige grafikk og musikk, dens med rette imponerende Wild. Du kan velge kredittverdien av myntene du satser.

Ved å justere disse verdiene kan du spinne hjulene for ditt foretrukne beløp mellom minimums- og maksimumsinnsatsgrenser på henholdsvis 0,10 og 100,00 per spinn. Return to Player-satsen, som er prosentandelen av spillernes spill som teoretisk vil bli returnert over tid, har blitt sjekket gjennom testing før lansering. Ifølge leverandøren er det en sjenerøs 96,27%.

Trefffrekvensen er 19,86%. Den nye online pokie har blitt beskrevet som middels volatilitet, men vi kan ikke riste av følelsen av at det vil lene seg mot den høyere enden av skalaen. Hvis det gjør det, space enigma er sikker på å være en enda større hit med spillere over hele verden. Tross alt, hvem kunne motstå noe så spennende?