Rulett-produsenter

Gryma roulette tillverkareHar du prøvd å spille rulett på nett? I såfall har du sikkert sett et stort utvalg av ulike rulettspill som har samme navn. Det er på grunn av at et spillselskap ofte kan ha rulettspill fra mer enn èn utvikler, eller “spilleverandør”, i utvalget sitt.

Kvaliteten på bordsspill fungerer for mange spilleverandører som et visittkort. Blackjack og rulett er to av spillene det satses mest krutt på. Alle rulettspill er mer eller mindre like. Ruletten har sine tydelige spillregler og spillerommet for leverandører til å lage noe helt unikt er ytterst begrenset.

Det skiller seg med andre ord en del fra slotsspill, der de kan være betydelig mer kreative med nye funksjoner, bonusrunder, freespins og symboler.

Det spilleverandører gjør for å selge inn sine rulettprodukter til spillselskap, er å forsøke å skape et så brukervennlig og grafisk attraktivt spill som mulig. NetEnt har lykkes best med sin rulett.

I de siste årene har spill på mobilen blitt mer populært, hvilket har medført en sjanse for de nye aktørene å slenge seg med på rulettmarkedet.

Det har de ikke helt lykkes med enda, og NetEnt ligger fortsatt i toppen – også når det gjelder slots og bordspill. Det er ikke lett å finne bra anmeldelser på rulettspill på nettet, for de fleste anmeldere satser på å skrive om slots – som da er enklere.

Her på Rulettguiden.no gjør vi vårt beste for å fylle det tomrommet. Dessuten velger vi å anmelde alle rulettspill ut fra et brukerperspektiv – uten å gå for mye inn i detaljer. For hvem bryr seg egentlig om å skrive om reglene og gå inn i detalj på spillets funksjonalitet når de som regel er det samme uansett?


Tilbake til rouletteguiden